avem cele mai gustoase tipuri de nuci
Această combinație revigorantă de arome dulci și citrice constă în felii proaspete de lămâi, acoperite cu un strat generos de ciocolată cu lapte care se topește în gură, oferind o experiență gustativă rafinată.
- Nuci - Sursă prețioasă de energie și vitamine
Nucile sunt printre cele mai bune surse de proteine naturale, care oferă o gamă largă de vitamine și minerale esențiale pentru sănătatea organismului. - Fistic - Gustare delicioasă, crocantă și sărată
Deliciu crocant ce nu trebuie ratat datorită profilului nutrițional bogat în fibre și proteine. - Migdale - Snack bogat în vitamine, magneziu și fibre
Hrănitoare și bogate în grăsimi sănătoase, vitamine, minerale și antioxidanți, migdalele sunt cea mai bună alegere de gustare ca parte a unei diete echilibrate.
Noua linie de ambalaje biodegradabile este cea mai nouă inovație a noastră, care asigură prospețimea și păstrarea valorilor nutriționale ale produselor Sodan, dar și o ambalare responsabilă și prietenoasă cu mediul.
informații nutriționale per 100g
Valoare energetică Kcal / Kj | 615 / 2570 |
Grăsimi | 51.1 |
din care acizi grași saturați | 9.7 |
Glucide | 2 |
din care zaharuri | 1.5 |
Fibre | 4.9 |
Proteine | 35.9 |
Sare | 6.5 |

folosim arahide doar de cea mai bună calitate
Cultivate de-a lungul timpului pe meleagurile îndepărtate ale Argentinei, arahidele delicioase și bogate în nutrienți au devenit cultura de export pentru brandul nostru.
Cu o tradiție de peste sute de ani, Argentina are unele dintre cele mai fertile soluri din lume ce permit producția și procesarea agricolă a arahidelor. Cultivarea și industrializarea arahidelor este menținută de secole de către fermierii locali pentru a furniza fructe în coajă lemnoasă de calitate superioară.
cum sunt cultivate arahidele
Semințele de arahidele sunt plantate de către fermieri după ultimul îngheț din luna aprilie. Pentru o recoltă bună sunt necesare până la 150 de zile fără temperaturi joase.
Primele răsaduri de arahide se ridică din sol după aproximativ 10 zile, iar procesul de recoltare se face după 140 de zile de la plantare. Când planta a ajuns la maturitate și arahidele sunt gata de recoltare, fermierii culeg recolta și o depozitează în cele mai bune condiții până când sunt trimise către noi.
Bogate în grăsimi mononesaturate, vitamine, minerale și antioxidanți, arahidele coapte și sărate din Argentina sunt menținute în ambalaje mici special realizate pentru a păstra prospețimea, gustul și aroma unică care îți vor încânta papilele gustative.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.